HOTEL ELIVI HOTEL
Destinacija: Kukunaries, SKIJATOS, 51
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluženje)
Lokacija: Hotel Elivi je okružen borovom šumom iz koje se pruža pogled na plažu. Sastoji se od 3 smeštajna objekta: hotela Xenia, objekta Grace Suites i objekta Nest Villas&Suites. Objekti Elivi Xenia hotel i Elivi Grace Suites su smešteni uz peščanu plažu Ampelakija koja se nalazi u produžetku čuvene plaže Kukunaries, dok objekti Elivi Nest Rooms, Villas & Suites izlaze na plažu Banana. Plaže Kukunaries i Ampelakia su od Elivi Xenia udaljene oko 50 m, a plaže Banana i Mala Banana udaljene oko 100 m od objekta Elivi Nest Rooms Villas & Suites. Gosti hotela mogu besplatno koristiti ležaljke na plažama Ampelakija, Banana, Mala Banana i Kukunaries. Plaže Banana i Ampelakija udaljene su jedna od druge oko 700 metara.  Luka Skijatos je udaljena 12 km, a Aerodrom Skijatos 14 km.
Hotelski sadržaj: Obroci se služe u restoranu Xenia gde se za ručak pripremaju jela internacionalne i lokalne kuhinje. Restoran Leda i Swan nude jela mediteranske i internacionalne kuhinje. Kokteli, vina i ostala pića služe se u 6 različitih barova u okviru objekta. U okviru hotela se nalaze teniski teren, teretana na otvorenom i teren za košarku. Tu su i 2 bazena na otvorenom, spa centar sa bazenom u zatvorenom koji u svom sastavu ima 3 sobe za masažu, raznovrsne tretmane za opuštanje i podmlađivanje, frizerski salon, kao i usluge manikira i pedikira. Gostima je na raspolaganju i parking.
Sobe: Hotel nudi smeštaj u luksuzno uređenim sobama, suite jedinicama i vilama. Pored toga, svaka smeštajna jedinica sadrži balkon, popločano dvorište ili terasu sa pogled na šumu, more ili vrtove. Kupatila su opremljena Hidromasažnim tuševima. Gostima je takođe na raspolaganju besplatan WiFi.